ШМБ на основі металокаркасів

Швидкомонтовані будівлі(ШМБ) — це збірні споруди, які складаються з несучого каркаса і огороджувальних конструкцій стін і покрівлі. Елементи такого будинку збираються на будівельному майданчику за допомогою болтових з’єднань по готової монтажною схемою за принципом конструктора

Відсутність «мокрих» і зварних процесів під час монтажу, а також високий ступінь заводської готовності окремих елементів конструкції, дозволяє зводити споруди в мінімальні терміни.

Каркас будівлі може бути виконаний з металевих колон і балок різного типу.

Металоємність каркаса — основний економічний показник, від якого в кінцевому рахунку залежить вартість виробництва конструкцій і їх монтажу.

В якості стін і покрівель будівель ТОВ «ІБК« КАРКАС »пропонує використовувати сендвіч-панелі заводського виробництва або« складальні »сендвіч-панелі різних типів.

За бажанням замовника в будівлю можуть бути інтегровані альтернативні системи облицювання (системи скління, алюмінієві фасади та ін).

Інженера компанії «ІБК« КАРКАС »розробить індивідуальний проект будівлі з металоконструкцій для Вас з урахуванням всіх особливостей бізнесу і з дотриманням всіх українських будівельних норм.

Металеві швидкомонтовані будівлі (ШМБ) мають велику сферу застосування і можуть бути використані при будівництві будівель складського і виробничого призначення, торгових центрів, автосалонів і виставкових залів, критих тенісних кортів і футбольних стадіонів, а також інших великопрольотних споруд.